Glasschade? Wij helpen heel Nederland dag en nacht met.

Schade of glasschade aan uw eigendommen komt altijd ongelegen. Al helemaal als het om ruiten gaat die u beschermen tegen kou en tocht. Daarom begrijpen wij bij Glasherstel Zeist als geen ander dat het belangrijk is dat als u glasschade hebt aan uw woning of elders dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben, door middel van glasherstel. Daarom heeft Glasherstel Zeist een spoed reparatie service om dit soort problemen direct op te lossen. Direct? Ja, dit doen wij direct door onze spoed reparatie service. U hoeft alleen nog met uw verzekering te bellen en na te gaan voor wat voor glasschade u gedekt bent en welke vorm van glasherstel dekking in uw verzekering past.

ruit-glasschade-glasherstel

Snelle manier om glasschade te herstellen

Wij raden aan om kapotte ruiten in de sponningen te laten zitten en niet in contact te komen met de scherven van het glas, er kunnen namelijk verbrijzeld glas tussen zitten die onder de huid kan gaan zitten met nare gevolgen. Laat daarom glasschade door een deskundige glasherstel specialist repareren. Wacht daarom op een van onze glaszetters om dit veilig en professioneel voor u te doen. Wij nemen ook al u glas afval gratis voor u mee.

Een beller is sneller

Heeft u glasschade en wilt u dit opgelost hebben. Wij zijn te bereiken op het nummer 030 889 2885. Ook kunt u een terugbel verzoek in dienen en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een glasherstel.

Glasschade herstel

Heeft u behoefte aan meerdere ruiten of ramen te vervangen tijdens uw verbouwing of nieuwbouw project? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te schetsen en een passend advies te geven in uw behoeften voor het herstellen van glasschade. Glasherstel Zeist snapt dat dit soort zaken snel afgehandeld dienen te worden en begrijpen dit als geen ander. Daarom zijn wij flexibel met het inplannen van een afspraak op een moment wanneer het u het beste uitkomt. Uiteraard kunt u bij spoed direct met ons spoeddienst contact opnemen om gebruik te maken van onze 24 uur’s reparatie service gebruik te maken. Met deze dienst komen wij direct naar u toe, ongeacht het moment van de dag.

Spoeddienst

Op onze locatie hebben wij een goed gevulde voorraad om alle calamiteiten en glasschade de das om te doen. Onze specialisten hebben direct toegang tot onze voorraden en kunnen elk soort glas bijna altijd direct repareren. Mocht een directe reparatie niet mogelijk zijn kunnen wij u altijd voorzien van nood glas. Zo hoeft u niet in de kou te wachten op de definitieve oplossing voor uw schade. Er zijn soms gevallen dat zelfs dit niet mogelijk blijkt te zijn, maar geen nood aan de man, wij kunnen dit namelijk oplossen door een noodmiddel zoals hout.

Heeft u op dit moment schade?

Het is een van onze dagelijkse bezigheden, namelijk inbraakschade. Hoe vervelend ook we hebben er vaak mee te maken. U komt thuis of op de zaak en u merkt dat het niet klopt. En als u dichterbij komt ziet u het, er is ingebroken of er is poging gedaan tot. Het vervelende is, de ruit hebben ze niet alleen vernield, ook het kozijn is beschadigd. Vervelend, maar hier kunnen wij een oplossing voor bieden. Onze specialisten zorgen ervoor dat er een nieuwe ruit wordt geplaatst en ook het rozijn weer gerepareerd wordt.

TERUGBEL VERZOEK

Heeft u vragen of wilt u met een van onze specialisten spreken?

Laat u naam en telefoon nummer hieronder achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
  Wij beschikken over alle soorten glas

  • Enkel / Floatglas
  • Dubbelglas
  • Isolatieglas
  • Figuurglas
  • Draadglas
  • Acryl Plexiglas
  • Inbraakwerend gelaagd glas

  Heeft u vragen en wilt u deze even tegen het licht aan houden?

  Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  Terugbel verzoek